Στο βίντεο, διακρίνονται οι εμπλεκόμενοι να βγαίνουν από τα οχήματά τους – ένα γκρι fiat punto κι ένα μαύρο Volkswagen golf. Αμέσως μετά, πίσω από τα σταθμευμένα οχήματα εκτυλίσσεται το άγριο οπαδικό επεισόδιο, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του αφότου δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές.
Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 20χρονου θύματος έδειξε τη βιαιότητα, που υπέστη, λίγο πριν ξεψυχήσει. Ο Μάριος, έφερε τουλάχιστον 7 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα, καρδιά και πρόσωπο οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες. Φτάνοντας στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, το θύμα είχε ήδη ξεψυχήσει.
Την ίδια ώρα φίλοι του, ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη στυγερή δολοφονία.
Ταυτόχρονα, ένα τηλεφώνημα που έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην Αστυνομία, έδωσε άγνωστη διάσταση στην έρευνα για τη φονική συμπλοκή οπαδών στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ieidiseis, άντρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ανέφερε αυτολεξεί ότι 30χρονος οπαδός που περιλαμβάνεται στους συλληφθέντες «πήγε με το αμάξι του στο σημείο όπου έγινε η φασαρία και μάζεψε όλα τα όπλα για να μην βρείτε τίποτα». Ένας παράγοντας, που δυσχεραίνει την έρευνα για τη δολοφονία, είναι ότι έχουν εξαφανιστεί πειστήρια, όπως μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη συμπλοκή. Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν και δύο τραυματίες που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο.