Ο Άρης φανέρωσε για δεύτερο σερί φιλικό τεστ προετοιμασίας αδυναμίες και το πλήρωσε, αφού δεν του έφτανε η πεντάρα από τη Φορτούνα, ήρθε και η τριάρα από τη Γάνδη για να δέσει το γλυκό.
Με τη λήξη του αγώνα, τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι πολλά παιδιά είναι ανέτοιμα ακόμα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη στη συνέχεια.
Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στον Λούκας Σάσα, ο οποίος έρχεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει, επισημαίνοντας ότι «θα μας δώσει όγκο στον χώρο του κέντρου και τις λύσεις που χρειαζόμαστε».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτερη εικόνα. Είχαμε μια μικρή βελτίωση σε σχέση με τη Φορτούνα, όμως αρκετά παιδιά είναι ανέτοιμα ακόμα. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πριν το πρώτο φιλικό δεν είχαμε δουλέψει καθόλου στην τακτική, καθώς δεν συμπληρώναμε ούτε 11άδα. Μέρα με τη μέρα θα δουλεύουμε περισσότερο σ΄ αυτό το κομμάτι. Είμαστε αρκετά πίσω και αυτό φαίνεται Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τη Γάνδη, είναι πιο έτοιμη απ΄ εμάς».
«Ακόμα 3-4 θέσεις παίζονται στο μυαλό μου. Στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με την ΑΕ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου θα παίξουν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση».
Για την απόκτηση του Σάσα:
«Είναι ένα παιδί που περιμένουμε να μας δώσει όγκο στο χώρο του κέντρου. Αυτός είναι ο ρόλος του Σάσα, μπορεί να μοιράσει την μπάλα και να μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε».