Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες πλέον έχουν το μυαλό τους, στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα.
ΑΝαλυτικά όσα είπε:
«Ξεκινήσαμε με το δεξί. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του προπονητή. Ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές. Ελπίζω να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς. Το μυαλό μας πλέον είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Κατεβάζουμε το κεφάλι, ξεκινάμε τη δουλειά από τη Δευτέρα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο κοιτάς τουλάχιστον να μην χάσεις» είπε αρχικά ο Πασχαλάκης.
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του και σήμερα: «Τα γκολ που έχουμε δεχτεί μέχρι στιγμής έχουν αρκετή δόση τύχης. Και τα γκολ που δεχτήκαμε με τον Άγιαξ στο πρώτο ματς και τα τρία πέναλτι στο Άμστερνταμ. Φταίμε και εμείς και πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας» ήταν τα λόγια του Έλληνα τερματοφύλακα.