Πόλο: Μία ανάσα από τον τίτλο οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός λύγισε την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη με σκορ 13-12 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών
Πόλο: Μία ανάσα από τον τίτλο οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και έκανε αποφασιστικό βήμα για να επιστρέψει στην κορυφή του πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε 13-12 της πρωταθλήτριας Βουλιαγμένης και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών. 

Με πολυφωνία στην επίθεση και ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε με σκορ 13-12 τη Βουλιαγμένη στο «Παπαστράτειο» και έκανε το 2-1 στους τελικούς Water Polo League Γυναικών.

Πλέον, ο Ολυμπιακός απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή του στην κορυφή της Water Polo League Γυναικών, με τη Βουλιαγμένη να καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή αν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Το τέταρτο ντέρμπι των τελικών είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (02/06, 17:00) και σε περίπτωση που κερδίσουν οι «ερυθρόλευκες» θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. 

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-2, 3-4, 2-3

Ολυμπιακός (Γιώργος Ντόσκας):
Σταματοπούλου, Κλεισούρα, Κουρέτα 2, Σάντα 2, Τριχά 2, Άντριους 1, Σιούτη 1, Δρακωτού, Νίνου 1, Πλευρίτου, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κωσνταντοπούλου, Σέκουλιτς 1, Διρχαλίδου.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση):
Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Φουράκη 2, Καπετοπούλου, Ξενάκη 1, Φουντωτού 4, Κρασσά 1, Τζούστρα 2, Ανδρεάδη, Μουλχάουζεν 2, Αγγελίδη, Καρύτσα, Ελμισιάν, Κοβάτσεβιτς.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των τελικών:

1ος τελικός: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 15-13 πεν. (11-11 κ.δ.)

2ος τελικός: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 11-9

3ος τελικός: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-12

4ος τελικός: 02/06 17:00 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός

5ος τελικός (αν χρειαστεί): 04/06 19:30 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ