ΠΑΟΚ: Οι δύο παίκτες που άφησε εκτός αποστολής ο Τρινκιέρι
Τη δεύτερη νίκη του στη Regular Season του EuroCup αναζητά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (06/10, 20:30) την Μπόσνα στη Βοσνία, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα της διοργάνωσης μετά την επικράτηση επί της Μανρέσα.
Η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση. Στόχος για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να φύγει από το Σαράγεβο με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα, που θα της επιτρέψει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρωπαϊκή της πορεία.
Λίγο πριν από το τζάμπολ έγιναν γνωστές και οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Τρινκιέρι αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Νάσο Μπαζίνα και Κλίφορντ Ομορούγι. Οι δύο παίκτες, πάντως, βρίσκονται κανονικά στο γήπεδο και αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών τους, στηρίζοντας την ομάδα από την εξέδρα. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 ώρα Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να επιβεβαιώσει την καλή εικόνα της πρεμιέρας και να πανηγυρίσει ακόμη μία σημαντική ευρωπαϊκή νίκη. Η αναμέτρηση με την Μπόσνα αποτελεί την πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του Δικεφάλου στη φετινή Regular Season του EuroCup και το αποτέλεσμα μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.