LIVE STREAMING: Η περιγραφή του Μπόσνα - ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Πετρίδη
Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στη Μανρέσα, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Βοσνία για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup, αντιμετωπίζοντας την Μπόσναστο Σαράγεβο (20:30).
Στα χαρτιά, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει τον πρώτο λόγο. Στην πράξη, όμως, το πρόσφατο παιχνίδι στη Μύκονο έδειξε πως κανένα ματς δεν κερδίζεται πριν από το τζάμπολ. Η Μπόσνα μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, όμως στην πρεμιέρα του EuroCup έφτασε τη Λιετκαμπέλις στα όριά της, ενώ προέρχεται και από εμφατική νίκη με 95-79 επί της Σπάρτακ Σουμπότιτσα.
Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν το πρωί το shoot around με το οποίο θα έχουν την πρώτη επαφή με τη Zetra Arena, ένα γήπεδο χωρητικότητας 12.000 θέσεων που άνοιξε τις πύλες του τον Φεβρουάριο του 1982, ανακαινίστηκε το 1999 και φέρει πια το όνομα του πρώην προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανγκ. Είναι ένα γήπεδο το οποίο χρησιμοποίησε κάποιες φορές ως έδρα της η Ντουμπάι στην περσινή Euroleague.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βοσνία με μοναδικό απόντα τον Νίκο Χουγκάζ. Ο Μπριν Ταϊρί μετά την επιλογή να ξεκουραστεί στο ματς της Μυκόνου αφού προερχόταν από τραυματισμό, είναι στην αποστολή συμμετέχει και ο ο Κλιφ Ομορούγι για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση. Το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Ντονάτας Μοτιεγιούνας μεταφέρεται για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.