ΝΠΣ Βόλος: Επιστολή διαμαρτυρίας στον Λανουά μετά τις αποκαλύψεις με τα τατουάζ
Η ομάδα της Μαγνησίας απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά, αναφορικά με διαιτησία του αγώνα της με την Καλαμάτα για τη League Phase του SUPERBET Κυπέλλου Ελλάδος που ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 2-2.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βόλος: «για να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα να μην επιλέγει ρέφερι που έχουν το σήμα του Παναθηναϊκού αλλά και εκείνους που έχουν του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ».
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου
- Βόλος – Καλαμάτα 2-2
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
- 17:00 Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕΚ
- 17:30 Μαρκό – Κηφισιά
- 20:00 ΑΕΛ Novibet – Ολυμπιακός
- 22:15 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου
- 19:00 Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
- 21:00 Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου
Νωρίτερα οι Θεσσαλοί είχαν επισημοποιήσει την απόκτηση του Νεγιού της Χετάφε αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Βόλος ELABET ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Καμερουνέζου μέσου Yvan Neyou με τη μορφή δανεισμού από την Χετάφε.
O Yvan Neyou αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως δανεικός στην Αλ Όκντοντ της Σαουδικής Αραβίας, καταγράφοντας επτά συμμετοχές. Από το 2025 ανήκει στη Χετάφε, με την οποία έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και μία ασίστ. Στο παρελθόν, ο Neyou έχει φορέσει επίσης 90 φορές τη φανέλα της Λεγανές και 50 της Σεντ Ετιέν.
Επιπλέον, ο Yvan Neyou έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Καμερούν.
Η ΠΑΕ Βόλος ELABET καλωσορίζει τον Yvan Neyou στην οικογένεια της.