ΠΑΟΚ: Προτάθηκε ο Έντι Σαλσέδο που έπαιξε στον ΟΦΗ την τελευταία διετία

Ένας επιθετικός που προσέφερε επί δύο χρόνια στην Κρήτη, αξιολογείται
ΠΑΟΚ: Προτάθηκε ο Έντι Σαλσέδο που έπαιξε στον ΟΦΗ την τελευταία διετία

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, που αποτελεί τη βασική προτεραιότητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Παράλληλα με τις περιπτώσεις που εξετάζονται και όπως πληροφορούμαστε, η μία προέρχεται από τη Βραζιλία, με έναν επιθετικό σε παραγωγική ηλικία, μία ακόμη περίπτωση έπεσε στο «τραπέζι» για τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα προτάθηκε, ο 24χρονος Ιταλός (με καταγωγή και από την Κολομβία) ο κεντρικός επιθετικός Έντι Σαλσέδο. Ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, από την θητεία του, στον ΟΦΗ, τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Σαλσέδο, μάλιστα, είχε αγωνιστεί και στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου, στις 25 Απριλίου και στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Σαλσέδο, τα δύο τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε 67 παιχνίδια, πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ.

Η περίπτωση του Σαλσέδο, που έχει αυτή την διετή εμπειρία και παρουσία στην Κρητική ομάδα, αξιολογείται, μετά από την πρόταση που έγινε τις τελευταίες ημέρες. Για να είμαστε ειλικρινείς, φαίνεται πως δελεάζει και το νεαρό της ηλικίας του.

Κυρίως διότι ο 24χρονος ΙταλοΚολομβιανός επιθετικός, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

Ο Σαλσέδο δεν συνέχισε την καριέρα του, στον ΟΦΗ, διότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αναζητεί ένα καλύτερο συμβόλαιο με υψηλότερες ετήσιες απολαβές σε σχέση με όσα χρήματα εισέπραττε.

Ο ΟΦΗ πάντως τον αποχαιρέτησε στα μέσα του καλοκαιριού με τον εξής τρόπο:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Eddie Salcedo.

Με συνέπεια και έφεση στο σκοράρισμα, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς του ΟΦΗ.

Ο 24χρονος επιθετικός, στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ, στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας τη σεζόν 2025-26, ενώ έδωσε το «παρών» τόσο στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όσο και στο Super Cup.

Συνολικά κατέγραψε 67 συμμετοχές με την φανέλα του ΟΦΗ, σκοράροντας 19 φορές.

Eddie, σ’ ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου!».

sals.jpg?v=0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ