Λούκιτς: «Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο...»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηρακλή μετά την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα
Λούκιτς: «Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο...»

Ο Ηρακλής συνέχισε το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς έφυγε ηττημένος και από την Πάτρα, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή του στα play offs της Stoiximan Greek Basketball League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του «Γηραιού», Ζόραν Λούκιτς, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας πως η πορεία του τελευταίου μήνα επηρέασε καθοριστικά την τελική κατάταξη του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα θα ήθελα να τερματίσουμε στην 8η θέση και να είμαστε στα playoffs, αλλά δυστυχώς τον τελευταίο μήνα δεν δείξαμε ομάδα, με εξαίρεση τους δύο αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον σημερινό, όπου προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Σήμερα χάσαμε τρεις παίκτες με πέντε φάουλ και είχαμε κι άλλους που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα φάουλ. Ήμασταν πλήρως εκτός ισορροπίας και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Σίγουρα θα ήθελα να είμαστε μια θέση ψηλότερα στη βαθμολογία. Ίσως για το μέλλον του Ηρακλή η φετινή χρονιά να είναι μια καλή αρχή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της πιθανής συμμετοχής του σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Βήμα-βήμα θα δούμε γι’ αυτό.

Τον τελευταίο μήνα δεν είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι, που επίσης, είπα στους παίκτες μου. Δεν ήμασταν, όπως έπρεπε στο γήπεδο, δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αφού κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, νιώσαμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο για μας. Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι για τους παίκτες μου, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά και κάποιες αποφάσεις, που έφεραν την τελική διαφορά. Δεν ήθελα να τους πιέσω γι’ αυτό, αλλά εστίασα στο γεγονός ότι για κάποιες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν υπεύθυνοι αυτοί». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα τελεταία νέα, απευθείας στο email σας