Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Βούλγαρος μετέφερε 500 κιλά σκανκ

Το ελληνικό FBI οργάνωσε την επιχείρηση
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Βούλγαρος μετέφερε 500 κιλά σκανκ

Στην εξάρθρωση 500 κιλών επεξεργασμένης κάνναβης τύπου skunk προχώρησαν αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα, στη διάρκεια ελέγχου, όπου και διαπιστώθηκε ότι ένα φορτηγό μετέφερε μετέφερε το εν λόγω «βαρύ» φορτίο.

Η επιχείρηση, βάσει των όσων έγιναν γνωστά, πραγματοποιήθηκε από το ελληνικό FBI στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό, αποκαλύφθηκε το παράνομο φορτίο.

Ο οδηγός, υπήκοος Βουλγαρίας, είχε αποκρύψει τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε φορτίο με χαρτικά προϊόντα, όπως χαρτοπετσέτες και ρολά χαρτιού, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να περάσει απαρατήρητος. Το φορτίο έφυγε από την ισπανική πόλη της Βαλένθια, πέρασε στην Ιταλία και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, εάν ο τελικός προορισμός ήταν η Τουρκία, λόγω της υψηλής αξίας που έχει εκεί η συγκεκριμένη ουσία.

Ο οδηγός του φορτηγού, σε πρώτη φάση, δεν έδειξε διάθεση να συνεργαστεί με τις αρχές, που σημαίνει ότι δεν έδωσε στοιχεία για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ