Επίσημη η «βόμβα»: Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Βάλτερ Ματσάρι

Ο Ιταλός προπονητής έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή.
Επίσημη η «βόμβα»: Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Βάλτερ Ματσάρι

Την πολύ μεγάλη συμφωνία για την τεχνική του ηγεσία που κυνηγούσε εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα τον βρει μετά από εννέα χρόνια στη Super League ολοκλήρωσε ο Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν οριστικά τα χέρια με τον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Ηρακλή και ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στην πρώτη χρονιά της επιστροφής στα μεγάλα «σαλόνια.

Με τον τρόπο ο Ηρακλής και ο Ιταλός προπονητής έδωσαν αίσιο τέλος στο σήριαλ των μεταξύ τους διαπραγματεύσεων, οι οποίες πέρασαν από... χίλια κύματα μέχρι την επίτευξη του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός είχε αφιχθεί προ ημερών στη Θεσσαλονίκη και είχε συνομιλίες επί ελληνικού εδάφους με τους ανθρώπους του Ηρακλή, οι οποίες, όμως, δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα. Μετά από λίγες ημέρες, όμως, υπήρξε επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία οδήγησε στην επίτευξη του deal.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Βάλτερ Ματσάρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων με τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο Ιταλό προπονητή, Βάλτερ Ματσάρι για 1+1 χρόνια.
Ο γεννημένος την 1 Οκτώβρη 1961 κόουτς, στο πλούσιο παλμαρέ της καριέρας του, έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, της Ίντερ, της Τορίνο, της Κάλιαρι, της Σαμπντόρια, της Ρετζίνα και της Γουότφορντ.
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ