Iraklis View: «Πήχης ψηλά, προπονητής με… καλό βιογραφικό»

Iraklis View: «Πήχης ψηλά, προπονητής με… καλό βιογραφικό»

Iraklis View με θέμα προπονητή για την ποδοσφαιρική ομάδα, που αποτελεί αναμφίβολα σημείο συζήτησης, αλλά και συνάμα η στάση του Ερασιτέχνη Ηρακλή και τα αντανακλαστικά του όσον αφορά την επίθεση και την καταγγελία, την οποία έκανε επίσημα.

Αυτά τα δύο θέματα βρέθηκαν κυρίως στο επίκεντρο του νέου Iraklis View.

Οι Γιάννης Τσερβίνης και Δημήτρης Μπασμπαρέλας βρέθηκαν στα στούντιο του «Metropolis 95,5», με... φόντο την εξέδρα… φωτιά από το Καυτανζόγλειο και κλήθηκαν να σχολιάσουν την κυανόλευκη επικαιρότητα.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, που έγινε επίθεση στους Χορτατζήδες. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν κρύβονται…

Έγινε και επίσημη καταγγελία, αλλά και μηνυτήρια αναφορά», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Τσερβίνης.

«Στην πρώτη ανακοίνωση στηλιτεύει ο Ερασιτέχνης και τη στάση των παρισταμένων αστυνομικών οργάνων», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπασμπαρέλας.

«Ανέβασε τον πήχη...»

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή στο οποίο η αλήθεια είναι ότι παρατηρείται μία καθυστέρηση μετά το «ναυάγιο» με το Βάλτερ Ματσάρι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς εδώ και ένα μήνα;

«Ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέβασαν τον πήχη ψηλά και ο κόσμος περιμένει... όχι τόσο το μεγάλο όνομα, αλλά κυρίως έναν προπονητή με καλό βιογραφικό, που θα κάνει... καλή δουλειά.

Δεν ξέρω, αν αποτελεί τροχοπέδη η απόφαση Μονεμβασιώτη να διώχνει εύκολα προπονητές, ωστόσο πολλά είναι τα ονόματα, που έχουν προταθεί και εξετάζονται…

Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα», είπε μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Τσερβίνης στο νέο βίντεο.

«Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, διαφαίνεται ότι οι κινήσεις γίνονται, με στόχο να έρθει ένας καλός προπονητής, που είναι και το μεγάλο θέμα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, διότι φτιάχνει την ομάδα και οδηγεί τον Ηρακλή στην επιστροφή του», συμπλήρωσε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπασμπαρέλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ