Μάνταλος: «Ο ΠΑΟΚ κοιμόταν, η ΑΕΚ είπε για τα δελτία στον διαιτητή»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2020

Βόμβα πυροδότησε ο Σταύρος Μάνταλος λέγοντας ότι ο διαιτητής δεν ήξερε για τα ληγμένα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά κάποιος του το είπε από την ΑΕΚ

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ισχύει ότι ο  Διαμαντόπουλος ανακάλυψε μόνος του ότι τα δελτία του Δικεφάλου είχαν λήξει, καθώς δεν δίνονται τα δελτία στους διαιτητές αλλά μόνο στον παρατηρητή. «Προφανώς κάποιος ζήτησε να ελεγχθούν τα δελτία, ίσως έχοντας κάποια σχετική πληροφορία. Προφανώς την ενημέρωση αυτή δεν μπορεί να την έκανε ο ΠΑΟΚ που όπως καταλάβαμε κοιμόταν, άρα εννοείται ότι ήταν κάποιος της ΑΕΚ». 

Επιπλέον, τόνισε ότι τα δελτία δεν φτάνουν ποτέ στα χέρια των διαιτητών εάν δεν υπάρξει κάποια καταγγελία ότι υπάρχουν πρόβλημα. Από την στιγμή που έγινε αυτή κάτι τέτοιο, ορθά έγινε ο έλεγχος και ορθά ο διαιτητής αφενός ενημέρωσε ότι ήταν ληγμένα και αφετέρου ξεκίνησε το ματς εφόσον υπήρχε συγκατάθεση και των δυο ομάδων προς αυτό.  

Τέλος, σημείωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία τιμωρία στους διαιτητές των προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ που θεωρητικά δεν κατάλαβαν ότι τα δελτία είχαν λήξει καθώς δεν έχουν καμία ευθύνη ελέγχου οι ίδιοι των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών αλλά αυτές μένουν στον παρατηρητή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.