Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Κιτρινόμαυρο πάρτι στο Πανθεσσαλικό

Κωστής Παναγιώτου28 Δεκεμβρίου 2022

Η ΑΕΚ πέρασε άνετα και από την έδρα του ΝΠΣ Βόλου νικώντας με 4-0, χωρίς να συναντήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αντίσταση από τους γηπεδούχους. Από την Ένωση μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αραούχο, οποίος μπορεί να μην σκόραρε αλλά σέρβιρε δύο γκολ στους συμπαίκτες του, κάνοντας σε ακόμα έναν αγώνα εξαιρετική εμφάνιση. Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Λιβάι Γκαρσία με ένα γκολ και μια ασίστ.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 35 βαθμούς (2η θέση) και περιμένουν την εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ για να ξέρουν αν θα μειώσουν και άλλο τη διαφορά από την κορυφή ή θα μείνουν στο -6. Ο Βόλος από την πλευρά του έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και παραμένει στην 5η θέση με 25 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι στο 16ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Αραούχο να πασάρει υπέροχα στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων και τον Μήτογλου με κεφαλιά να κάνει το 0-1, χωρίς όμως να πανηγυρίσει το γκολ, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Βόλου.

Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, με τον Λιβάι Γκαρσία να γυρίζει τη μπάλα στο όριο της αντίπαλης περιοχής και στον Πινέδα, οποίος με όμορφο πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2).

Πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες της ΑΕΚ έκλεψαν τη μπάλα κοντά στην περιοχή του Βόλου, ο Αραούχο ήταν πάλι εκείνος που έκανε την τελική πάσα, με τον Φαν Βέερτ να γυρίζει υπέροχα το κορμί του και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του, γράφοντας το 0-3.

Στο πρώτο 45λεπτο οι κιτρινόμαυροι έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του Βόλου, δημιουργώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, φτάνοντας στο πρώτο μέρος sτις 4 μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κλέιμαν, χωρίς να δεχτούν ούτε μια.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά με την ΑΕΚ να κατεβάζει ταχύτητα αφού είχε την ασφάλεια του 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά χωρίς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 67ο λεπτό η ομάδα του Αλμέιδα πέτυχε και τέταρτο τέρμα, με τον Άμραμπατ, λίγα λεπτά αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, να σεντράρει στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, με τον Λιβάι Γκαρσία να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-4.

ΝΠΣ Βόλος ( Προπονητής: Μπράτσος ): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Πίρινεν, Ουές, Ματίγια (76' Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεσκίδα (46' Κούτσιας), Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς (72' Τάχατος)

ΑΕΚ ( Προπονητής: Αλμέιδα ): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί (75' Τζαβέλλας), Μήτογλου, Ρότα (75' Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Γιόνσον (65' Γαλανόπουλος), Πινέδα (65' Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (65' Τσούμπερ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.