Βιεϊρίνια: «Θα βλέπετε έναν ΠΑΟΚ μαχητή, όλοι είναι σημαντικοί»

Στέφανος Αβραμίδης27 Σεπτεμβρίου 2021

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στάθηκε, μιλώντας στο Open, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ο κόσμος θα βλέπει μία ομάδα που θα μάχεται σε όλα τα γήπεδα και η οποία έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για τον ΠΑΟΚ που συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ παρά το ότι ο ίδιος δεν έπαιξε: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δε τα κατάφερα εγώ, τα κατάφερε η ομάδα. Ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από μας, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να δημιουργήσει προβλήματα. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να είναι άλλο το σκορ αλλά το σημαντικό είναι η εμφάνιση που είχαμε σήμερα και οι τρεις βαθμοί».

Για τις πολλές και κομβικές απουσίες του ΠΑΟΚ και πώς κατάφερε η ομάδα να ανταπεξέλθει: «Η θέληση, ξέροντας όλοι οι παίκτες ότι είναι σημαντικοί, δεν είναι μόνο 11. Όλοι θα είναι σημαντικοί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι μόνο. Έχουμε τρεις διοργανώσεις οπότε όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Δε θέλω να πω αν ήταν σημαντικές οι απουσίες ή όχι, είναι σημαντικοί όλοι και νομίζω ότι σήμερα δείξανε και αυτοί που δεν παίζουν τόσο συχνά ότι θα είναι έτοιμοι όταν δώσει την ευκαιρία ο προπονητής».

Αν στόχος είναι και η αγωνιστική βελτίωση εκτός από τα αποτελέσματα: «Ναι. Νομίζω ότι έχουμε βελτίωση ήδη. Στα ντέρμπι υπάρχει και πιο πολλή πίεση, πιο πολύ άγχος. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε λίγο από το ποδόσφαιρο μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο γιατί την Πέμπτη έχουμε άλλο παιχνίδι. Οπότε θα δουλέψουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε ή να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής και παιχνίδι προς παιχνίδι νομίζω ότι θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ».

Τι μπορεί να υποσχεθεί για τη μάχη του τίτλου: «Θα υποσχεθώ αυτό που είδαν σήμερα. Μία ομάδα-μαχητή, μία ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια σε όλα τα γήπεδα. Αυτό δείξαμε και τα προηγούμενα χρόνια και φέτος θα είναι το ίδιο».

Αν θα προλάβει το ματς με τη Σλόβαν: «Θα προσπαθήσω ξανά και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.