Με ένα πλούσιο και έκτακτο πρόγραμμα, η ΕΡΤ3 ρίχνεται στη «μάχη» της ενημέρωσης για τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές του διημέρου 25-26 Απριλίου, δίνοντας έμφαση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και σε δύο σημαντικές δρομικές διοργανώσεις.
Σύμφωνα με τον Μιντιάρχη, Νίκο Μποζιονέλο, το Σάββατο, η κάλυψη του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ ξεκινά στις 17:00 με ειδική έκδοση της εκπομπής «Ο Κόσμος των Σπορ». Σε διάρκεια 90 λεπτών, οι τηλεθεατές θα έχουν πλήρη εικόνα για την προετοιμασία των δύο φιναλίστ, αναδρομές σε ιστορικούς τελικούς, αλλά και αναλυτικά στοιχεία που σκιαγραφούν το προφίλ της αναμέτρησης. Ζωντανές συνδέσεις από τον Βόλο, το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη θα μεταφέρουν το κλίμα λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ενώ στο στούντιο ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αναλύσει τα αγωνιστικά δεδομένα.
Η βραδιά ολοκληρώνεται στις 23:00 με post game εκπομπή, όπου θα κυριαρχήσουν οι πρώτες αντιδράσεις, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το πανηγυρικό κλίμα της νικήτριας ομάδας. Ο Σάκης Τσιώλης θα σχολιάσει την εξέλιξη του τελικού, ενώ ο Ηρακλής Τσίκινης θα αξιολογήσει τη διαιτησία.
Την Κυριακή, η σκυτάλη περνά στους δρόμους αντοχής. Από τις 09:45 έως τις 11:30, η ΕΡΤ3 θα καλύψει τον επετειακό 20ό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τον 11ο Μαραθώνιο Ρόδου, αναδεικνύοντας τόσο τις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και τον κοινωνικό χαρακτήρα των διοργανώσεων, μέσα από συνεντεύξεις και απευθείας μεταδόσεις.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Βρείτε μας και στο spotify