Βγηκαν τα κομπιουτεράκια…

Νίκος Κουλιανός03 Δεκεμβρίου 2020

Στο Europa League βρισκόμαστε λίγες στροφές πριν το φινάλε και αρκετές ομάδες αναμένεται να παίξουν με σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα ,που δεν είναι απαραίτητα η ισοπαλία. Κοινώς βγήκαν τα κομπιουτεράκια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα στα μικρά φαβορί, που μπορεί να μην είναι τόσο καυτά όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Εμείς πήραμε κλασικά τον δρόμο του ρίσκου…

- ΑΕΚ – ΜΠΡΑΓΚΑ: Η ΆΕΚ ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά θα το παλεψει όσο αυτές είναι μαθηματικές σύμφωνα με τον Καρέρα. Για το ξεκίνημα οφείλει να κάνει την απαραίτητη νίκη επί της Μπράγκα. Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι οι Πορτογάλοι που παίζουν το τελευταίο διάστημα καλά και σκοράρουν εύκολα.Το ματς ξεκινάει από το αμφίσκορο και προχωράμε μάλλον εύκολα στον…combo!

- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣ. – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Ντέρμπι πρωτοπόρων είναι αυτό στον 12ο όμιλο, με τους γηπεοδύχους να ψάχνουν έναν βαθμό για να προκριθούν και μαθηματικά. Η Χοφενχαίμ έχει ήδη προκριθεί, απλά με ισοπαλία κατακτά και την πρωτιά.Περιμένω σβηστό ματς χωρίς πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες και θα ρισκάρουμε στα σπαθιά!

- ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Παιχνίδι με ενδιαφέρον είναι αυτό καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να μείνουν στο κόλπο μέχρι τέλους. Η Βιγιαρεάλ που πηγαίνει με μεγάλο rotation στη Τουρκία κάνει την δουλειά της και με τον βαθμό, μια αγωνιστική πριν την ολοκήρωση των ομίλων. Θεωρώ ότι αξίζει κι εδώ το ρίσκο στην ισοπαλία, που μάλλον θ αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

- ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Κομβικό ματς στο «Λος Κάρμενες» καθώς θα κρίνει πολλά στην μάχη της πρόκρισης και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι που δεν παίζουν καλά τελευταία, κάνουν την δουλειά τους και με την ισοπαλία, ενώ η ανεβασμένη Αιντχόφεν αν θέλει να ελέγχει η ίδια την τύχη της οφείλει να βγάλει διπλό.Θα γίνει μάχη, το σίγουρο είναι ότι συγκρούονται δύο ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, βασική μας σκέψη το g/g!

- ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μετά τις δύο ισοπαλίες με την Ρέιντζερς η Μπενφίκα θα ψάξει την νίκη που θα κλειδώσει και την πρόρκιση στην φάση των νοκ άουτ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, καθώς οι Πολωνόί της Λεζ Πόζναν σκοκράρουν παντού και παίζουν φουλ επίθεση. Για να το καταφέρουν οι αετοί του Ζόρζε Ζεζους θεωρώ ότι πρέπει να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ. Άσος και g/g συνδυαστικά για καλύτερη απόδοση.

- ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Η Ρόμα έχει ήδη εξασφαλίζει την πρόκρισή στην επόμενη φάση του Europa League και αναμένεται να κάνει μεγάλο rotation στο παιχνίδι. Στον αντίποδα έχουμε την Γιουνγκ Μπόις που έχει βρει ρυθμό και η τελευταία της ήττα χρονολογείται από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Βέρνη. Το κίνητρο, η φόρμα και η ειδησιογραφεία είναι προς τα δεξιά και πάμε με το Χ2!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.