Βαρούχας: «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ - Καμία παράβαση του Πασχαλάκη»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του χθεσινού (26/9) ντέρμπι «Δικεφάλων».

Ο έμπειρος τηλεδιαιητής, αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση με το γκολ-οφσάιντ της ΑΕΚ, για το πέναλτι που ζητάνε οι φιλοξενούμενοι με την σύγκρουση Πασχαλάκης - Βράνιες αλλά και για την γενική εικόνα του Ιταλού ρέφερι στη αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για το γκολ οφσαίντ:

«Την ώρα που γίνεται η προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ, ο παίκτης της «ένωσης» εκτός από ότι βρίσκεται μπροστά στο οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη, κάνει μια μικρή έστω κίνηση, εμποδίζοντας τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούσει την μπάλα. Άρα, διαιτητής και VAR σωστά ακύρωσαν το τέρμα της ΑΕΚ.»

«Το βασικότερο από όλα, είναι ότι έγινε πρωτοτυπία από πλευράς Κλάτενμπεργκ, ενώ είχαμε ξένο διαιτητή για πρώτη φόρα, όρισε δύο Έλληνες βοηθούς στην αναμέτρηση, οι οποίοι τα πήγανε πολύ καλά. Το VAR βέβαια ήταν Ιταλός. Ο αρχιδιαιτητής της αναμέτρησης, δεν έδειξε ότι είναι δεύτερης κατηγορίας, καθώς ήταν κοντά στις φάσεις, ήταν σωστός στο πειθαρχικό έλεγχο, βέβαια είναι και το VAR που βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν κάποιος παίκτης πήγαινε να του διαμαρτυρηθεί, κατευθείαν έπαιρνε σοβαρό ύφος, διατηρώντας με αυτό το τρόπο τον έλεγχο.»

Για το πέναλτι που ζητά η ΑΕΚ στην φάση Πασχαλάκης - Βράνιες:

«Γίνεται η σέντρα, ο παίκτης της ΑΕΚ παίρνει την κεφαλιά, ο Πασχαλάκης από την πλευρά του πολύ σωστά, κάνει την έξοδο, βρίσκει μπάλα και στο κατέβασμα του βρίσκει τον Βράνιες. Πολύ σωστά, διαιτητής και VAR συνέχισαν την φάση και δεν έδωσαν παράβαση. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν το παιχνίδι για να ελέγξουν την φάση, δίνοντας ρυθμό στο παιχνίδι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.