Τζοβίνκο: Γιατί καθυστερεί του ΠΑΟΚ, τι λένε οι Άραβες

Κώστας Πετρωτός02 Αυγούστου 2021

Παρότι εδώ και μέρες τα μέσα ενημέρωσης στην Σαουδική Αραβία έχουν γράψει ότι ο Τζοβίνκο είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Χιλάλ και πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ούτε και χθες υπήρξε εξέλιξη. 

Αρκετοί την περίμεναν κιόλας με δεδομένο ότι η αποστολή της Αλ Χιλάλ επέστρεψε από την Αυστρία (όπου βρισκόταν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας) στην Σαουδική Αραβία. Συνέβη, μάλιστα, το αντίθετο. Το απόγευμα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, υπάρχει εμπλοκή στην διαδικασία λύσης της συνεργασίας γιατί η Αλ Χιλάλ έχει πρόβλημα στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ματέους Περέιρα, του παίκτη που εμφανίζεται ως ο αντικαταστάτης του Τζοβίνκο, από την Γουέστ Μπρομ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι Αραβες δεν τα βρίσκουν με τους Αγγλους τόσο στο ποσό που πρέπει να δαπανηθεί, όσο και και στον τρόπο αποπληρωμής, ενώ δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Βραζιλιάνο παίκτη να οδεύει προς την Γουέστ Χαμ.

Όπως και να ‘χει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ευθύς εξαρχής προετοιμασμένοι για ένα σίριαλ που μπορεί να τραβούσε αρκετά μέσα στον Αυγουστο και μένει να φανεί για πόσο ακόμη θα πάει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.