Τσουρέλας: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει το μέταλλό του, με εκπλήσσει θετικά ο Μπάμπα»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Τσουρέλας

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Τσουρέλας δήλωσε:

«Γέλασε λίγο το χειλάκι μας και τα ματάκια μας είδαν λίγο ποδόσφαιρο. Και λίγο θέαμα. Μεστό το παιχνίδι του Ζίβκοβιτς με στόχο και διάρκεια. Άλλες φορές είχε εξάρσεις κάποια καλά διαστήματα αλλά και κενά, δεν ήταν τόσο συνεπής. 

Παίζει ρόλο και η απουσία του Ουάρντα. Ενδεχομένως ο Ουάρντα θα έπρεπε να πάει στην άκρη γιατί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν εμπόδιο στην ανάπτυξη. Είναι παίκτης που προσφέρει σε ελεύθερο ρόλο, δεν έχει το ένας με έναν, εκμεταλλεύεται τους χώρους. Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής, αλλά αν βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα. 

Από το παρελθόν του, που τον έβαλε δεξιά ο Λουτσέσκου δεν μπορούσε να παίξει. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ο Ουάρντα ίσως δημιουργήσει προβληματάκι στην ομάδα. Φέτος και παίζουμε και χτίζουμε. Δεν ενθουσιάζομαι με τη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά τη θεωρώ μια ένεση αισιοδοξίας. 

Στα προηγούμενα ματς ο ΠΑΟΚ έχανε πολλές ευκαιρίες. Με τον ΠΑΟ μπορούσε το σκορ να είναι 0-3 στο ημίχρονο. Είδαμε τελικά το αποτέλεσμα. Κάποτε θα βγει, η ομάδα ρολάρει επιθετικά. Να κοιτάξουμε λίγο και την άμυνά μας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει το μέταλλο του. Έχει επηρεαστεί από πολλά προβλήματα. Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες χτίζουν ο παιχνίδι τους από πίσω. Με τη φυγή του Γιαννούλη έχουμε αδυναμία σε αυτό το κομμάτι. Είναι μεγάλη απώλεια. Είναι αδιανόητο που δεν αντικαταστάθηκε ο Γιαννούλης. 

Με εκπλήσσει θετικά ο Μπάμπα αν σκεφτεί κανείς την απουσία που είχε. Φαίνεται όμως ότι θέλει τον χρόνο του. Εύχομαι να μη ξανατραυματιστεί και να προσφέρει και του χρόνου. Ο Γκαρσία έχει να επιλύσει και τα αποδυτήρια. Δεν είναι καλά και το γνωρίζουν οι παροικούντες. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να συνοδευτεί και με την επόμενη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.