Τσαλδάρης για δολοφονία Καραϊβάζ: «Ήταν επαγγελματική εκτέλεση»

Metrosport Team09 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Μάνος Τσαλδάρης, ο οποίος τοποθετήθηκε για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής: «Είναι σοκαριστική είδηση για όλους, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ένα σκουτεράκι τον περίμενε σπίτι του. Πέρασε από εκεί και ήταν δύο άτομα, ο ένας μάλιστα φορούσε και παραλλαγή. Πυροβολήθηκε επανειλλημένα. Οι πρώτες πληροφορίες, λένε για 6 σφαίρες, αν και βρέθηκαν 17 κάλυκες. Η εκτέλεση φαίνεται πως ήταν επαγγελματική. Για την ώρα, δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν ήταν τρομοκρατική ενέργεια γιατί η αντιτρομοκρατικήτο παρακολουθεί αλλά χωρίς να έχει αναλάβει την υπόθεση μέχρι στιγμής. Ηασφάλεια Αττικής κάνει τις έρευνες για την ώρα.

Είναι νωρίς να υποθεί κάτι, τελευταία φορά που ο Γιώργος απασχόλησε ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν είχε κληθεί από την Εισαγγελεία Διαφθοράς για ένα κύκλωμα που είχε στηθεί και ερευνούσαν για την εμπλοκή της ελληνικής αστυνομίας. Τότε, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση.»

Στη ερώτηση για το αν υπήρχαν μάρτυρες: «Δεν το γνωρίζω, φαντάζομαι ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, η σύζηγος του έπαιρνε αστυνομικούς εκείνη την ώρα. Πιθανώς, να ειδοποιήθηκε από εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.