Χελάκης - Κολοκοτρώνης στο Metropolis: «Σε θέση ισχύος ο Μελισσανίδης»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι Γιώργος Χελάκης και Γιώργος Κολοκοτρώνης.

Οι δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι τοποθετήθηκαν αναφορικά με το φιάσκο το οποίο προέκυψε στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναφορικά με τις κάρτες υγείας 12(!) παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Γιώργος Χελάκης: «Ο Μελισσανίδης εμφανίζει μία υπεροχή σε θέματα ηθικής τάξης και έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους του ελληνικού ποδοσφαίρου παρά τα όσα ακούγονται από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φωνάζει δικαίως για τα όσα δεν είδαν οι διαιτητές στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο ΚΑΠ έπρεπε να είναι ξεκάθαρος επί του θέματος, κάτι το οποίο θα μπορούσε να κινητοποιήσει και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να μην είχαν αμελήσει το εν λόγω ζήτημα. Είναι μία ευκαιρία να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των ομάδων στην Ελλάδα. Υπάρχει προσωπική σχέση μεταξύ Σαββίδη-Μελισαννίδη και αυτό σίγουρα μέτρησε».

Γιώργος Κολοκοτρώνης: «Ο Μελισσανίδης έκανε ό,τι πρεσβεύει η ΑΕΚ, καθώς το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αυτή τη στιγμή είναι σε θέση ισχύος και στην καλύτερη περίοδό του. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τιμωρηθεί αυτεπάγγελτα και όχι να εξαρτάται από τους αντιπάλους του. Αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα ήθελε να κάνει ένσταση αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έκανε. Επίσης για τον Μελισσανίδη μετράει αλλιώς αν είναι απέναντι του ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον αν είναι ο Ολυμπιακός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.