Τάι: «Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Σάσα από Καϊσέρισπορ και... Ελλάδα αλλά ήθελε να μείνει πολύ στον Άρη»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάι, ο οποίος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Λούκας Σάσα, αλλά και το ενδιαφέρον για τον Βραζιλίανο τόσο από την Τουρκία, όσο και από την...Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Ερωτηθείς για την ανανέωση με τον Άρη: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύ κοντινός μου φίλος, κάνουν παρέα και οι γυναίκες μας. Χαίρομαι που θα παραμείνει για ακόμα τρία χρόνια. Νιώθει πολύ καλά στον Άρη, ήταν πάντα στο μυαλό του να μείνει εδώ. Είναι χαρούμενος στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι οι σύζυγοι των παικτών παίρνουν μέρος σε αυτές τις αποφάσεις: «Κάποιες φορές ναι, είναι αλήθεια αυτό δεν μπορώ να πω όχι. Ήταν απόφαση και των δύο να μείνουν, περνάνε πολύ καλά εδώ».

Αν ήταν έκπληξη η απόδοσή του φέτος: «Για να είμαι ειλικρινής, φέτος είναι καλύτερος από πέρσι, σκοράρει κιόλας. Έχει κίνητρο και αγωνίζεται ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να νιώθει σημαντικός, τον αγαπούν οι οπαδοί και τον βοηθάει αυτό. Έχει φανταστική ποιότητα, ψυχικά προσόντα και μαχητικό πνεύμα. Όλο το κλάμπ τον αγαπάει».

Για την συνύπαρξη του με τον Τζέγκο: «Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Τζέιμς και εκτός ομάδας. Έχουν επικοινωνία, έχει την βοήθεια στο αμυντικό κομμάτι και τον έχει απελευθερώσει ώστε να πηγαίνει περισσότερο στην επίθεση».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων:«Είμαι ατζέντης, αλλά όχι δικός του. Δουλεύαμε κάποιες περιπτώσεις, είχε μια πρόταση από τουρκική ομάδα, την Καϊσέρισπορ. Τον ήθελαν, μας ζήτησαν να περιμένουμε γιατί δεν ξέρανε αν θα μείνουν στην κατηγορία. Του είπα να μην περιμένει, αφού θέλει να μείνει στον Άρη και του προσφέρει 3 χρόνια συμβόλαιο ας μείνει εδώ. Αυτό έκανε, παρότι θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Τουρκία. Έδειξε ενδιαφέρον και με μια ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ, αλλά μας ζήτησαν χρόνο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, νιώθει καλά στον Άρη, ήθελε πολύ να μείνει».

Για το γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς και την αθλητική ζωή που ακολουθεί: «Είναι πολύ αθλητικός, ενδιαφέρεται πολύ για το φαγητό του και την ποιότητα ζωής. Είναι τέλειος επαγγελματίας, ακολουθεί πολύ αυστηρή επαγγελματική ζωή. Ακόμα και όταν μαζευόμαστε, δεν πίνει ούτε τρώει, προσέχει την διατροφή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.