Σύνθημα νίκης από τον Ράφα Σοάρες: «14 τελικοί, πάμε μέχρι τέλους»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2023

Αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε ο πορτογάλος αμυντικός των «ασπρόμαυρων», Ράφα Σοάρες, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά στα κανάλια Novasports, «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή ακόμα και αν είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, εμείς δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση μας και αποτελεί κάτι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για την εβδομάδα της προετοιμασίας για το ντέρμπι: «Δεν νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα διαφορετική εβδομάδα, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, δουλέψαμε σκληρά και έχουμε την ίδια θέληση. Θέλουμε να πάμε δυνατά στο ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ ενώ έχουμε μπροστά μας ακόμα 14 τελικούς στο πρωτάθλημα με τον πρώτο να είναι αυτό το ντέρμπι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΕΚ: Οι πιεστικές παγίδες του Αλμέιδα και το «καυτό» β’ ημίχρονο

Ενώ πρόσθεσε: «Ο καθένας ξέρει τι να κάνει, έχουμε πολύ ωραίο στιλ παιχνιδιού με ποιότητα ποδοσφαιριστών και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτό μας. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μέχρι τέλους».

Για το ντέρμπι, υπογράμμισε: «Θα είναι ένα παιχνίδι... μαχητών. Θα έχει ένταση και πάθος, με την ΑΕΚ ωστόσο να έχει ποιότητα κάτι που φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να μπούμε με τη σωστή νοοτροπία και το σωστό πνεύμα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.