Super League 1: Οι κινήσεις των «μεγάλων» στο φινάλε των μεταγραφών

Metrosport Team30 Αυγούστου 2021

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και οι πέντε μεγάλες ομάδες του Πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) φουλάρουν για να κλείσουν τα ρόστερ τους.

Στο τελευταίο διήμερο των μεταγραφών, οι ομάδες του Big-5 προσπαθούν να βρουν τα κομμάτια για να συμπληρώσουν το παζλ με το οποίο θα πορευτούν την επόμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και τα ονόματα των Σεμπαστιάν ΤζιοβίνκοΛούκας Πέρεθ αλλά και του Αντέμ Λιάγιτς είναι σε πρώτο πλάνο.

Στον Άρη, μετά τη συμφωνία με τον Μπράμπετς, θα περιμένουν μέχρι το φινάλε και τον Φραντς Μπρόρσον.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στο ρόστερ τον Πολωνό μπακ Μίχαλ Καρμπόβνικ, έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για τον 19χρονο αμυντικό Κινκουέ ενώ στο «κάδρο» φαίνεται να βρίσκεται και ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ της Άστον Βίλα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μετά τη μεταγραφή του Βιτάλ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και αυτή του Παλάσιος ενώ πηγαίνει και για τερματοφύλακα με φαβορί τον Ιταλό Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Τέλος, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τη Ρουμπίν Καζάν για τον Ντάρκο Γέφτιτς έχοντας ήδη ενισχυθεί και με τον Ελβετό εξτρέμ Στέφαν Τσούμπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.