Στο τέλος θέλει +20 ο Άρης

Μάνος Χατζάκης12 Μαρτίου 2020

Διπλός είναι ο στόχος των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης των play off. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς, αξιποιώντας παράλληλα την έδρα τους, την οποία θα επιδιώξουν να καταστήσουν… απόρθητη.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, η οποία χαρακτηρίστηκε από την πετυχημένη επιστροφή, καθώς η ομάδα εξασφάλισε ευρωπαϊκή έξοδο, συγκεντρώθηκαν 49 βαθμοί και με απολογισμό 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες. Στη νέα “εμπειρία” των play off, Ενινγκ και ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου ο Αρης να “ακουστεί”, σημειώνοντας μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Η αξιοποίηση της έδρας αποτελεί επί μέρους στοίχημα όλων, ασχέτως της κατάστασης στις εξέδρες, αν δηλαδή γίνουν με την παρουσία κόσμου ή επεκταθεί το μέτρο των “κλειστών θυρών”. Η καλύτερη εξέλιξη, για ευνόητους λόγους, είναι να υπάρχει κόσμος, ώστε να δημιουργηθεί η έξτρα δυναμική, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ο Αρης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, συγκεντρώνοντας όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Παράλληλος στόχος είναι και τα επιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας. Στην Αθήνα, φέτος, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δύο ισοπαλίες (με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και μία ήττα από από τον Ολυμπιακό. Σαφώς, και στο μίνι-Πρωτάθλημα θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας.

Βασική επιδίωξη των Θεσσαλονικέων είναι η τελική “σούμα” να λέει 54 βαθμούς, 20 περισσότερους από όσους πήρε η ομάδα στην κανονική διάρκεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.