Σωτηρόπουλος: Πανηγυρισμοί τίτλου για Ατλέτικο και παραμονής για Ουέσκα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος22 Μαΐου 2021

Φτάσαμε στο φινάλε σε Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα τα σπουδαία είναι στους Ίβηρες όπου θα κριθούν τίτλος και σωτηρία (όχι απόλυτα ακόμη το EUL λόγω του τελικού της Βιγιαρεάλ).

Στην Ιταλία στα «αδιάφορα» του Σαββάτου «χωράνε» τουλάχιστον G/G σε Κάλιαρι και Κροτόνε, με 1&O1,5 της Σαμπντόρια, αλλά δεν είναι ματς για να κρατήσουμε κάτι.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο θεωρώ πως θα πετύχει τη νίκη, κερδίζοντας τον τίτλο και τη Βαγιαδολίδ (που έχει και κάποιες απουσίες) να αποχαιρετά την κατηγορία. Ανάμεσα στο 2&Under 3,5 και το 2&NG (στις ίδιες πάνω κάτω αποδόσεις) θα πάρω το δεύτερο. Η Έλτσε ελπίζει σε τρία σενάρια για παραμονή, αλλά αποτελεί προϋπόθεση να μην κερδίσει η Ουέσκα τη Βαλένθια, κάτι που εκτιμώ όμως πως θα συμβεί και θα κρατήσω τον 1 με Under 3,5 για την Ουέσκα κόντρα στις «νυχτερίδες». Αντίστοιχα μπορεί και η Έλτσε να τα καταφέρει (θα το αφήσω εκτός) και να μην της φτάσει. Η πιο φορμαρισμένη ισπανική ομάδα, η Θέλτα, έδειξε και μέσα στη Βαρκελώνη πως δεν εμφανίζεται αδιάφορη. Το κίνητρο το έχει βαθμολογικά η Μπέτις μεν, αλλά θα επιλέξω GG&Over. Ως καλό σημείο ξεχωρίζω τη νίκη της Σοσιεδάδ στην Παμπλόνα με Over 1,5 επί της αδιάφορης Οσασούνα, έχοντας και καλή παράδοση, για να εξασφαλίσει το EUL. Στο Ρεάλ-Βιγιαρεάλ εκτιμώ πως θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν και ως απόδοση πιο ελκυστική είναι το Combo 1&GG.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 2&NG

ΟΥΕΣΚΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1&UNDER 3,5

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2&OVER 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.