Σωτηρόπουλος: Με το ξεκίνημα της Πρωταθλήτριας Ίντερ…

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος21 Αυγούστου 2021

Καλή σεζόν να έχουμε, με ωραία παιχνίδια, με στιγμές και με κέρδη για τον καθένα.

Πρεμιέρα σήμερα και στην Ιταλία, όπου άλλαξαν πολλοί προπονητές, αλλά δεν έγιναν πάρα πολλές μεταγραφές και δεύτερη αγωνιστική στην Ισπανία.

Η Πρωταθλήτρια Ίντερ κάνει πρεμιέρα στο Μιλάνο φιλοξενώντας τη Τζένοα. Με Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο, χωρίς Λαουτάρο, Σάντσες, Έρικσεν και Γκαλιαρντίνι, με Τζέκο μπροστά και με Τσαλχάνογλου στην ενδεκάδα. Με τις απουσίες, τον τρόπο παιχνιδιού της, με την Τζένοα αποδυναμωμένη χωρίς Σκαμάκα και Σομουροντοφ, βάζοντας και την παράδοση που θέλει την Ίντερ να κερδίζει τα τελευταία 6 μεταξύ τους χωρίς να δεχθεί γκολ, εκεί καταλήγω, 1&NG.

Καλό στήριγμα είναι η νίκη της Λάτσιο στην Τοσκάνη επί της Έμπολι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι επιστρέφει ως αντίπαλος στο Κάρλο Καστελάνι, από το 2015 έχει να χάσει εκεί η Λάτσιο η οποία δεν έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα αγωνιστεί με Φελίπε Άντερσον και Χισάι.

Στην Ισπανία η Αλαβές δίνει διαφορετικό ματς απ’ ότι αυτό της πρεμιέρας με τη Ρεάλ στην έδρα της. Η Μαγιόρκα ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονό της κόντρα στην Μπέτις, αυτά τα ματς για την Αλαβές είναι σημαντικά για την παραμονή και της έχει πάρει τον αέρα με νίκες και μηδέν παθητικό στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ τους.

Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τη Βιγιαρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ, πολλές ισοπαλίες έχουν στην παράδοση μεταξύ τους, 11 στα τελευταία 21 παιχνίδια. Σαν ομάδα είναι καλύτερη, αλλά θα έχει απουσίες με Φόιθ και Παρέχο.

Η Μπαρτσελόνα δύσκολα ή εύκολα είναι ικανή να περάσει από το Μπιλμπάο με νίκη, το 1,85 με 1,90 δεν είναι κακή απόδοση, αλλά με απουσίες και το κλίμα στη μετά-Μέσι εποχή να είναι περίεργο, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δούμε πως θα διαχειριστεί αγωνιστικά και ως σύλλογος η Μπάρτσα το όλο θέμα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ 1&NG

ΕΜΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ 2

ΑΛΑΒΕΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1&Under 3,5.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.