Σωτηρόπουλος: Η Αλαβές έχει βρει τον τρόπο της

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος01 Μαΐου 2021

Υπέροχο το finish σε La Liga και Serie A. Αν εξαιρέσει κανείς πως η Ίντερ έχει καπαρώσει τον τίτλο, όλες οι υπόλοιπες θέσεις έχουν ενδιαφέρον σε Ιταλία (εκτός των Κροτόνε-Πάρμα που αποχαιρετούν) και Ισπανία.

Ξεκινώντας από τους Ιταλούς, στα ματς του Σαββάτου, το Βερόνα-Σπέτσια έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, οι γηπεδούχοι έχουν πολύ κακό σερί με 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους, αλλά και η Σπέτσια δεν είναι στα καλύτερά της. Εκτός έδρας μετρά 6 σερί ήττες. Μόνο το κίνητρο μπορεί να μας οδηγήσει σε μια λογική επιλογής τύπου Χ2&Under 3,5.

Η Ίντερ όλοι αναμένουν να κερδίσει τους Πυθαγόρειους στον Κρότονα, όμως το… πώς είναι το ερωτηματικό. Με μια σφιχτή νίκη όπως οι τελευταίες της ή όχι; Η Κροτόνε ούτως ή άλλως σπάνια έκλεινε το παιχνίδι της, δεν θα το κάνει ούτε τώρα λογικά (2&GG).

Η Μίλαν στο φινάλε περνάει τη χειρότερη φάση της και κινδυνεύει να χάσει και το CHL. Μετά το ματς με τη Μπενεβέντο ακολουθεί Γιουβέντους-Μίλαν. Η Μπενεβέντο από τα μέσα της βαθμολογίας με… βουτιά (1 νίκη σε 17 ματς!) έχει βρεθεί στη ζώνη και μετά τον αγώνα με τη Μίλαν παίζει ματς ζωής ή θανάτου με την Κάλιαρι. Μόνο μια σκέψη με ρίσκο 1&GG.

Στην Ισπανία θα κρατήσω το Χ2&Under της Αλαβές στο Έιμπαρ. Πολύ βελτιωμένη με Καγιέχα στον πάγκο, 4 ματς αήττητη και με καλούς αντιπάλους, ψυχολογία έχει, αλλά και καλή παράδοση με την αντίπαλό της.

Η Ατλέτικο κάπου θα σταματήσει να… πετάει αετό εκτός έδρας. Έχει να κερδίσει μακριά από το Μετροπολιτάνο από τις 28 Φεβρουαρίου (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και στο Έλτσε είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει τέλος, σε κρίσιμο σημείο της σεζόν, όμως στοιχηματικά δεν υπάρχει αξία.

Αρκετά μπερδεμένο και δύσκολο το Ουέσκα-Σοσιεδάδ με τους γηπεδούχους σε μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, αλλά τη Σοσιεδάδ περισσότερο ποιοτική και με το εισιτήριο του EUL στο χέρι.

Θα κρατήσω μια «επαγγελματική» νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οσασούνα. Κούραση θα έχει μετά τον ημιτελικό, κάποιες αλλαγές μπορεί να κάνει ο Ζιντάν, αλλά δεν μπορεί να κάνει δεύτερη γκέλα εντός και μάλιστα σε τέτοιο σημείο του Πρωταθλήματος. Η Οσασούνα έχασε στο Βίγκο μετά από 3 σερί νίκες, καλή πορεία κάνει για τα δεδομένα της και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Μια νίκη συνδυασμού ουσίας και διαχείρισης δυνάμεων είναι το ιδανικό για τη Ρεάλ (1&Under).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΡΕΑΛ Μ.-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1&UNDER

ΕΪΜΠΑΡ-ΑΛΑΒΕΣ Χ2&UNDER

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΙΝΤΕΡ 2&GG

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.