«Σκούπα» της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με 3-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 39΄ με τον Χατζισαφί, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ειδικότερα στο 5 λεπτό τους, ο Άμραμπατ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για την «Ένωση».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου χρειάστηκαν 15 λεπτά για να κάνουν το 3-0 με τον Γκζέγκοζ Κριχόβιακ και έφτασε τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67' Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78' Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (73΄ Μισελέν), Τσούμπερ (78' Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ (67' Τάνκοβιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64' Μίνα), Καραχάλιος, Στάνκο (72' Σιόντης), Λιάσος (46' Παντελάκης), Σνάιντερ, Κύρκος (46' Οικονομόπουλος), Περέα (64' Μπρένερ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.