Σενάριο για... Final 4 σε Champions League και Europa League

Metrosport Team20 Απριλίου 2020

Πλάνα για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων εξετάζει η UEFA, στο πλαίσιο της εκπεφρασμένης βούλησής της να δοθεί προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Οι επιτελείς της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας επιδιώκουν να δοθεί χρόνος στις ευρωπαϊκές Λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε στη συνέχεια μέσα στον Αύγουστο να πάρουν σειρά το Champions League και το Europa League.

Στόχος της UEFA είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι δύο διοργανώσεις που βρίσκονται υπό την αιγίδα της και για τον σκοπό αυτό εξετάζουν διάφορα σενάρια για την επίσπευσή τους.

Ένας εξ αυτών, όπως αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα, είναι και η διοργάνωση άτυπων... Final 4 σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ.

Πρόκειται για τις δύο πόλεις, οι οποίες είχαν επιλεγεί να διοργανώσουν τους τελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Στην UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ημιτελικοί και ο τελικός να διεξαχθούν στην ίδια πόλη, μέσα σε ένα πενθήμερο, δημιουργώντας ένα άτυπο Final Four.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην UEFA και τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην Ευρώπη σχετικά με τον κορωνοϊό και ενδεχομένως θα δοθεί μια εικόνα σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των φετινών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.