Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, πότε βγαίνουν και πόσο κοστίζουν

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Superleague 1, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει πως από το πρωί της Πέμπτης (25/4) οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» θα μπορούν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των PlayOffs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

 Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster 

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ».


Περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.