Σαββίδης: «Δεν ήθελα να προδώσω την ΑΕΚ, γι' αυτό είπα όχι στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε εξελιχθεί σε έναν από τους αστέρες της Ομόνοιας στις αρχές της δεκαετίας του '80. Το 1987 άφησε την Κύπρο και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, παίζοντας με την κιτρινόμαυρη φανέλα για μία πενταετία (1987-92). Μιλώντας στον «Active» (107,4 & 102,5) αποκάλυψε το παρασκήνιο πριν την επιστροφή του στην Ομόνοια, τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

«Είχα δώσει τον λόγο μου στην Ομόνοια, δεν είχα υπογράψει. Τότε με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης και μου έκανε πρόταση 75.000 λίρες για ένα χρόνο και η Ομόνοια μου έδινε 50.000 λίρες για δύο χρόνια. Του είπα ότι έδωσα τον λόγο μου, δεν ξέρω τι είπε από μέσα του για μένα (γέλια). Όταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω, από την Κύπρο μόνο η Ομόνοια με είχε προσεγγίσει.

Από την Ελλάδα με πήραν τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα, δεν ήθελα να προδώσω την ΑΕΚ. Επέστρεψα στην Ομόνοια, με την οποία έζησα μεγάλες στιγμές. Κορυφαία μου στιγμή τη σεζόν 1984-85, όταν αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ποδοσφαιριστής της χρονιάς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.