Σαϊτιώτης: «ΠΑΟΚ από πιτσιρικάς, η καρδιά μου είναι ΠΑΣ»

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Σαϊτιώτης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους ημιτελικούς Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως από πιτσιρικάς είναι ΠΑΟΚτσής και έχει στην καρδιά του τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου αγωνίστηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αγάπη του σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα:

«Εντάξει είναι οι αδυναμίες, δεν κρύβονται. Σήμαντρα και ΠΑΟΚ. Μια ζωή ήμουν από μικρός ΠΑΟΚ, τον αγαπούσα πολύ. Τα Γιάννενα είναι η καρδιά μου, η ομάδα που υποστηρίζω είναι ο ΠΑΟΚ. Από πιτσιρικάς τον υποστήριζα τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΣ έζησα, έφαγα ψωμί, είναι η καρδιά μου».

Για την προσπάθεια του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Αν κρίνουμε από τα δύο ματς που έγιναν στο Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στους Ζωσιμάδες και στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΣ έχασε στις καθυστερήσεις. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί βέβαια. Έχει πάρει το Πρωτάθλημα και θα ρίξει βάρος στο Κύπελλο. Ο ΠΑΣ είναι εδώ και 2 μήνες με καλά αποτελέσματα και καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κέρδισε τον Παναθηναϊκό 3 φορές σε 3 διαφορετικά γήπεδα, έχει καλό σύνολο. Αν έχει και λίγο τύχη ο ΠΑΣ, μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Για τον ημιτελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:

«Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ παίζουν οι δύο ντεφορμέ ομάδες. Τα Γιάννενα παρακαλούσαν να παίξουν με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Που φτάσαμε… Ο ΠΑΟΚ είναι με καλύτερη λίγο ψυχολογία από την ΑΕΚ. Και οι δύο έχουν στόχο να πάρουν το κύπελλο για να… κουκουλώσουν τα πράγματα σε αποτυχημένη σεζόν».

Για τη θέση του αν θα έχουμε τελικό ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ:

«Επειδή είμαι Χαλκιδικιώτης, θα ήθελα πραγματικά να το πάρει ο ΠΑΣ, όχι γιατί έπαιξα στην ομάδα, αλλά γιατί είναι επαρχιακή ομάδα και τις υποστηρίζω, όπως το είχε πάρει η Λάρισα, να το πάρει ο ΠΑΣ. Να έρθουν επαρχιακές ομάδες ξανά ψηλά, μας λείπουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.