Ρήγας: «Να απομονώσουμε όσους θέλουν να μετατρέψουν τα γήπεδα σε αρένες»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ρήγας, με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών να μιλάει για τα βήματα που κάνει η ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διαλευκάνει τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη έξω από το ΣΕΦ αλλά και τον στόχο που υπάρχει για να ''επιστρέψουν τα σαββατοκύριακα στους φιλάθλους''.

Αρχικά για τη δουλειά της ΕΛ.ΑΣ.: «Η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει καθημερινά ότι δουλεύει με επαγγελματισμό και αρτιότητα ώστε να φέρει όσο τον δυνατόν περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας στον πολίτη. Το είχαμε πει ότι όταν έγινε η δολοφονία, ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε μία δεμένη δικογραφία για να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν».

Για το πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει η δουλειά της αστυνομίας: «Την προανάκριση τη διενεργούν κάποιοι συνάδελφοι και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες για το που θα φτάσει η υπόθεση και ποιους θα ακουμπήσει. Μια αστυνομική επιχείρηση δεν έχει να κάνει με το πόσο βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας ή το πόσο απασχολεί την κοινή γνώμη, γίνεται μία οργανωμένη δουλειά ώστε να βρεθούν στοιχεία που θα είναι αδιάσειστα».

Υπογραμμίζοντας: «Θα πρέπει να γίνουν βήματα ώστε να κερδίσουμε πίσω τα σαββατοκύριακα μας και να απομονώσουμε όσους θέλουν να μετατρέψουν τα γήπεδα σε αρένες , οι οποίοι πολλές φορές δεν ξέρουν καν πόσο έληξε η αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.