Restart με ντέρμπι

Θανάσης Κυλώνης10 Ιουνίου 2020

Στην Ισπανία η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνεται αύριο βράδυ με ντέρμπι. Σεβίλλη – Μπέτις, με τους στόχους των δυο ομάδων της πόλης να είναι διαφορετικοί, ως γνωστόν όμως, σε τέτοια παιχνίδια αυτά συνήθως δεν παίζουν μεγάλο ρόλο.

Ξενίζει το στατιστικό που λέει ότι στα 11 τελευταία τους ντέρμπι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία και αν ρίσκαρα σε σημείο θα ήταν στο καλοπληρωμένο Χ (μέχρι και 3.80), που «παίζει» πάντα δυνατά σε τέτοια παιχνίδια. Πιο safe επιλογή το G/G κοντά στο 1.75, τα ντέρμπι τους συνήθως έχουν γκολ και από τις δύο πλευρές.

Στη Γερμανία σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος νοκ άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου, με τη Λεβερκούζεν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να περιμένει από χθες τον αντίπαλό της στον τελικό του Βερολίνου. Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν, που έχει κάνει το 5/5 μετά την επανέναρξη, μεταξύ αυτών και το 5-2 επί της η Αϊντραχτ στο Μόναχο πριν από 20 περίπου μέρες. Δεν βλέπω έκπληξη, ένα τουλάχιστον γκολ όμως η ομάδα της Φρανκφούρτης μπορεί να σκοράρει. Κρατάω το 1 & G/G κοντά στο 2.25.

Στην Πορτογαλία, όπου όλες οι ομάδες κορυφής γκέλαραν στα ματς της επανέναρξης, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Πόρτο και Μπενφίκα είναι ισόβαθμες πλέον στη μάχη του τίτλου, λογικά αμφότερες θα αντιδράσουν μεσοβδόμαδα. Στην ομάδα της Λισσαβόνας η κατάσταση είναι έκρυθμη μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν το 0-0 με τη Τοντέλα, θεωρώ πως οι παίκτες της θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις και το αποψινό ματς με την προτελευταία της βαθμολογίας Πορτιμονένσε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια ευρεία νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων. Κρατάω το 2 & Οver στο 2.00+.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε και στην Αυστρία. Πλούσιο σκορ υπόσχεται το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ – Χάρτμπεργκ με βάση τα αποτελέσματα και των δύο, φουλ του over αμφότερες, κυρίως με over 3,5.

Στην Πολωνία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ένα από τα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Λοτζ – Γιαγκελόνια. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη κόντρα ουραγό προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, παράγοντας έδρα ουσιαστικά δεν υφίσταται ελλείψει κόσμου, στο 2.45 το διπλό αποτελεί επιλογή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ G/G & OVER

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 & OVER

ΛΟΤΖ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ 2

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1 & G/G

ΠΕΜΠΤΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΕΤΙΣ X

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.