Πρόεδρος Απόλλωνα Παραλιμνίου: «Το πρόβλημα θα είναι αν πάμε... τελικό - Θέλω τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μια ερασιτεχνική ομάδα θα παίξει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με την ομάδα των Σερρών να αντιμετωπίζει τον Άγιο Νικόλαο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Κεραμάρη Δημήτρη να φιλοξενείται στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και να μιλάει για... τελικό.

Αρχικά ανέφερε: «Το πρόβλημα θα είναι που θα γίνει ο τελικός αν πάμε. Το Παραλίμνιο είναι ένα χωριό 350 κατοίκων, γίνονται αρκετά πραγματάκια και τώρα γίνεται ένα καινούργιο κτίριο για να στεγάσει τους παίκτες, αξίας 600.000 ευρώ και έρχονται μέσα από ένα πρόγραμμα. Θα υπάρχει σάουνα, μασάζ και όλα αυτά σε ένα κτίριο τριών ορόφων. Πριν τον κορωνοϊό είχαμε 200 εισιτήρια περίπου αλλά φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο με την πορεία της ομάδας.

Ενώ πρόσθεσε: «Εμείς θέλαμε να έχουμε μία μεγάλη ομάδα για να έχουμε εισπράξεις, εκτός και αν φτάσουμε στα ημιτελικά, αλλά αν φτάσουμε μέχρι εκεί θα έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό, θέλω τον Γιοβάνοβιτς γιατί είμαι χρόνια Παναθηναϊκός και θέλω να σπάσουμε το αήττητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.