Η ΑΕΚ παραδόθηκε αλλά ο Άρης αντιμετωπίστηκε ως... χωριάτης

Μάνος Χατζάκης01 Νοεμβρίου 2021

Οταν γίνεται τόσος ντόρος, όταν εκφράζονται τόσοι ενδοιασμοί -που δεν είναι για το θεαθήναι- και έχουμε τον Διαμαντόπουλο να κάνει... πάρτι με καλεσμένους από Θεσσαλονίκη, τότε η εξήγηση είναι μία. Ολα γίνονται για την επίδειξη δύναμης.

Και δαύτη την έκανε -σίγουρα- η ΑΕΚ, έχοντας θύμα τον Αρη, αλλά σκοπός είναι να το δει συμπάσα η φίλαθλη Ελλάδα. Και όχι, οι φιλοξενούμενοι δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ ως φτωχοί συγγενείς, όπως παλιότερα, αλλά οι δυνάμεις τους έφταναν ως ένα ορισμένο σημείο.

Μια αφορμή ήθελε ένας διαιτητής, που φέρει σήμα «FIFA» και από τη στιγμή που την βρήκε, τα υπόλοιπα ήταν πιο εύκολα για εκείνον, αλλά και την ΑΕΚ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για μπάλα, άλλωστε δεν είναι το βασικό ζητούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρόνια τώρα. Σκοτεινά χρόνια.

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ή -αλλιώς- όποιος πρόλαβε Κύριο είδε.

Τα υπόλοιπα θα είναι για λαϊκή κατανάλωση και είτε έρθουν τιμωρίες είτε όχι, το νόημα παραμάνει ίδιο. Οποιος μπορεί, τα... κάνει.

Η ΑΕΚ είναι σε πλεονεκτική θέση, όχι απαραίτητα βαθμολογική, άρα δεν έχει λόγους να νιώθει αδυναμία.

Ο Αρης πήγε στην πρωτεύουσα, για να παίξει μπάλα, αλλά αντιμετωπίστηκε ως... χωριάτης. Και όσο θάρρος είχε, για να κάνει τη δουλειά του, το χρησιμοποίησε, αλλά τα όρια ήταν συγκεκριμένα και δεν μπόρεσε να τα υπερβεί.

Οι αναλύσεις ποδοσφαιρικού επιπέδου θα γίνουν από την πλευρά της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία έπαιξε για 45 λεπτά. Μετά, παραδόθηκε μεν, νίκησε δε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.