Πότε ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2026

Έπειτα από πέντε διακοπές και 2,5 μήνες αναμονής, αρχίζει τελικά η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», σε αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού, όταν η διμοιρία του δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

Όπως έγινε σήμερα (13/11) γνωστό, η δίκη των κατηγορουμένων ξεκινά στις 21 Ιανουαρίου. Μάλιστα, οι δικηγόροι ζήτησαν νέα διακοπή, ώστε την Παρασκευή που θα συγκροτηθεί -όπως επικαλέστηκαν σε Σώμα- ο Δικηγορικός Σύλλογος του Πειραιά και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας να ληφθεί απόφαση, προκειμένου να ανασταλεί η αποχή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Αθήνας.

 Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαν δηλώσει ότι απέχουν καθολικά από τη συγκεκριμένη δίκη, καθώς αντιδρούσαν στο να διεξαχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Από την πλευρά τους, δικαιωμένοι αισθάνονται οι γονείς του αδικοχαμένου Γιώργου Λυγγερίδη, οι οποίοι περιμένουν να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.