«Ποδαρικό» με το... αριστερό και 3αρα για την ΑΕΚ στο Europa League

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2020

Με γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μπράγκα δεν άφησε πολλές ελπίδες στην ΑΕΚ για να ελπίζει σε κάτι στην πρώτη αγωνιστική του Europa League, και την ανάγκασε να «σπάσει» το αήττητο εννέα ετών που κουβαλούσε, καθώς δεν είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τις ς 20 Νοεμβρίου 2011, όταν και είχε ηττηθεί από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδραση στο γκολ που σημείωσε ο Γκαλένο στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, βάζοντας δύσκολα στη διαχείριση του παιχνιδιού από τον έμπειρο τεχνικό.

Ενώ η ΑΕΚ προσπαθούσε να κερδίσει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.. ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Μπράγκα στο 79ο λεπτό με τον Παουλίνιο να λαμβάνει την ασίστ από τον σκόρερ του πρώτου γκολ και με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπράγκα αγωνιζόταν μπροστά σε μία μερίδα φιλάθλων της και ειδικότερα στο 8% της χωρητικότητας του γηπέδου της, δηλαδή μπροστά σε 2.250 φιλάθλους.

Πριν το παιχνίδι να λάβει τέλος η Μπράγκα έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-0 με τον Ρικάρντο Χόρτα, που υποδέχθηκε την πάσα του Παουλίνιο έπειτα από λάθος του Μάρκο Λιβάγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.