Έχει τρομερή παράδοση και έξτρα κίνητρο για να κάνει το πρώτο... διπλό στην OPAP ARENA

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚτα τελευταία χρόνια έχει νικήσει την ΑΕΚμε κάθε συνθήκη και έχει δημιουργήσει μία τρομερή παράδοση την οποία θέλει να διατηρήσει και την Κυριακή, έχοντας και ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα από την βαθμολογική ανάκαμψη: να γίνει η πρώτη ομάδα που θα βγάλει διπλό στην OPAP ARENΑ, κάτι που είχε κάνει και παλιότερα σε νέα γήπεδα (νέο Καραϊσκάκη με 1-2 με τα γκολ του νυν συνεργάτη του Λουτσέσκου, Παντελή Κωνσταντίνιδη και στην AEL FC ARENA, με τον Κοντρέρας και τον Κλάους).

Το έργο του Λουτσέσκου και των παικτών του σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, καθώς η φετινή ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια και η ατμόσφαιρα θα είναι “καυτή’ και αναμενόμενα εχθρική για τον Δικέφαλο. Όμως, αυτός ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει ότι είναι ικανός να πάρει αποτέλεσμα παντού και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και μεθαύριο.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Αυτό είναι άλλωστε και το πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουν καθημερινά στην Νέα Μεσημβρία και το οποίο σε πολλά σημεία μοιάζει εκείνο που ακολούθησε με εντολή Λουτσέσκου και στο Καραϊσκάκη. Στηρίζεται σε τέσσερις άξονες, τέσσερα “θέλω “ του προπονητή της ομάδας που προσπαθεί καθημερινά να αναλύει, τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια.

Ο 53χρονος προπονητής ζητά ταχύτητα, έναν ΠΑΟΚ με επιθετική διάθεση και χωρίς καμία παθητικότητα στον τρόπο παιχνιδιού του, αλληλοκαλύψεις και συνοχή μεταξύ των γραμμών και, φυσικά, σωστές τελικές αποφάσεις, αυτές που θα φέρουν την δημιουργία φάσεων και το γκολ.

Ο Ρουμάνος κόουτς προσπαθεί να δείξει καθημερινά τις αδυναμίες της ΑΕΚ στους παίκτες του και να δουλέψει πάνω στον τρόπο που θ\α “χτυπήσει” ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ είναι επιθετική, σίγουρα θα ασκήσει πίεση όπως έκανε και ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ όμως έχει δείξει ότι έχει τον τόπο να αποδρά και να χτυπά. Αρκεί να είναι σε καλή βραδιά προπονητής και παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.