Πασχαλάκης: «Βγαίνουν 11 παιδιά που πάνε για να... πεθάνουν»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου τόνισε ότι σε κάθε ματς βγαίνουν 11 ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να πεθάνουν για τη νίκη και πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:

Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ: «Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή».

Για τον Λουτσέσκου: «Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν έντεκα παιδιά που πάνε για να... πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Τι σημαίνει η νίκη για τη συνέχεια: «Όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματς».

Αν τους είπε κάτι ο Λουτσεσκου στα αποδυτήρια: «Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι ο προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος όχι μόνο επειδή κερδίσαμε αλλά και που παλεύουμε κάθε ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μια ατάκα του Λουτσέσκου: «Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν αφήνουμε κανένα ματς, είτε μεγάλος είτε μικρός ο αντίπαλος πρέπει να δείχνεις σοβαρός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.