«Χαριστέας και Καρυπίδης νιώθουν ότι δεν μπορούν να προστατέψουν την ομάδα»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων, Πέτρος Πασσαλής όπου μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους Καρυπίδη και Χαριστέα.

«Οι φάσεις που δεν δόθηκαν στον Άρη έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο. Το VAR είδε πως δεν υπήρξε ανατροπή. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει για την συνέχεια του ποδοσφαίρου. Ο Άρης θα πρέπει να δει ότι τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και το κακό είναι ότι αγωνίζονται λίγοι ποδοσφαιριστές. και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ψυχική και σωματική κόπωση. Αν δεν δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε σύντομο χρονικό διάστημα να δούμε και πράγματα εκτός ποδοσφαιρικής λογικής αλλά και κοινής λογικής.

Πιστεύω πως ο Καρυπίδης και ο Χαριστέας αισθάνονται άσχημα γιατί νιώθουν πως δεν μπορούν να προστατέψουν την ομάδα του Άρη, τον κόπο των ποδοσφαιριστών αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

 Ο Ιντέγε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ακούσει πάρα πολλά από πολλούς, αλλά φέρθηκε σωστά και είναι σημείο αναφοράς για τον Άρη. Πιστεύω πως προβληματίζει τις άμυνες τόσο με τον όγκο όσο και με τα τρεξίματα του. Βέβαια έχει δυσκολίες στο να κινηθεί σωστά στον χώρο και στο να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Είδαμε όμως ότι η παρουσία του Ντουρμισάι δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για τις άμυνες. 

Αν ο Ιντέγε λείψει τότε ο Ένινγκ μπορεί να βάλει τον Λάρσον σέντερ φορ και δεκάρι τον Γκάμα. Όταν απουσιάζει ο Ιντέγε ο Άρης έχει πρόβλημα στην δημιουργία, στη πίεση και στην αναταραχή που φέρνει στην άμυνα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν αδειάσει τις μπαταρίες των ποδοσφαιριστών του Άρη, εύχομαι να γίνει σωστή διαχείριση από τους προπονητές ώστε στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούν έτοιμοι γιατί βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους. Ο Άρης πρέπει να κατακτήσει τίτλο γιατί του λείπει πάρα πολλά χρόνια».

AKOΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.