Παράδοση με γκολ στη Ριζούπολη!

Χάρης Δημαράς23 Ιανουαρίου 2021

Κακή παράδοση έχει στην Τρίπολη η ΑΕΛ, που έχει να κερδίσει από το μακρινό 2007. Οι Φιλίπ, Νάγκι, Νούνιτς είναι εκτός από τους «βυσσινί», που έχουν στο τιμόνι τους πλέον τον Φέστα και παίζουν σε κάθε ματς για την επιβίωσή τους. Ιγκλέσιας και Γκόμες οι απόντες για τους γηπεδούχους που στο πρωτάθλημα προέρχονται από 2 σερί νίκες. Πιθανό G/G.

Η νίκη επί του Αστέρα στο Κύπελλο βοήθησε στην ψυχολογία τον Άρη. Χωρίς Μπεναλουάν στη Ν. Σμύρνη, πιθανώς δεν ξεκινά και ο Ματίγια. Ο Απόλλων χωρίς Σλίβκα, Ιωαννίδη και Λισγάρα. Εντός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες. Τρομερή παράδοση στο combo, G/G&over και οι πέντε αναμετρήσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο 2021 ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό το οφείλει σημαντικά στον Διούδη και όχι στην αμυντική του λειτουργία, καθώς δέχθηκε πολλές τελικές τόσο από την ΑΕΛ, όσο και από τον Άρη. Με ΟΦΗ δεν παίζει ο Χατζηγιοβάνης. Οι Κρητικοί δε διάγουν και την καλύτερη περίοδό τους, έχουν και αρκετές απουσίες (Μεγιάδο, Γιάννου, Μαρινάκης, Γκαργκαλατζίδης, Σόουζα, Ντε Γκουζμάν). Εχουν καλή παράδοση εκτός έδρας με τους πράσινους (πριν το περσινό 3-2 είχαν τρία συνεχόμενα διπλά) και γενικότερα είναι καλύτεροι μακριά από το Ηράκλειο. Θα ρισκάρω με το πρώτο over του Παναθηναϊκού για το 2021.

Από τα 5 τελευταία εκτός έδρας, στα τρία έχει δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός. Ο Μαρτίνς θέλει το ματς αυτό να περάσει όσο πιο ακίνδυνα γίνεται εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΟΚ. Λογικά επαναφέρει όλους τους βασικούς. Ο Ατρόμητος έπαιξε Κύπελλο στα Ιωάννινα την Πέμπτη, έχει σερί ματς με γκολ, δύσκολα να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και είναι αρκετά για τη φετινή του εικόνα. Εχει καλές επιστροφές (Κριζμάν, Κάστρο), απέναντι στο Βόλο, ο οποίος δε θα έχει Μπαριέντος, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπουένο. Στο ένα και μοναδικό ματς της ιστορίας τους, ο Βόλος νίκησε με ανατροπή (2-1) στον πρώτο γύρο. Βλέπω άσο.

Η μισή… παραμονή παίζεται για τον Παναιτωλικό με αντίπαλο τη Λαμία. Αν κερδίσει παίρνει απόσταση ασφαλείας από την τελευταία (πιθανώς και από την προτελευταία θέση). «Κερδίστε τη Λαμία ή αλλιώς αλλάξτε πόλη», έγραψαν οι οργανωμένοι. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ο Δέλλας, εκτός ο Ντέλετιτς στους Φθιώτες. Είναι καλύτερος ο Παναιτωλικός, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο ματς…

Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, πριν τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ, που είναι σε καλό φεγγάρι με 8 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια. Θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο έχοντας και τις επιστροφές των Ινγκασον, Ζίβκοβιτς και Καντουρί. Η ΑΕΚ πολύ βελτιωμένη με Χιμένεθ έχει επιστροφές Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ, δεν παίζουν Νεντελτσιάρου και Μιτάι. Πιθανό το G/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΡΗΣ G/G – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΟΚ G/G

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ…

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΡΗΣ 1-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 2-1

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.