ΠΑΟΚ: Δείπνο... αποσυμπίεσης πριν υποδεχτεί την ΑΕΚ

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Γεύμα αποσυμπίεσης έβαλε στην αντζέντα των ποδοσφαιριστών του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πήρε την απόφαση να καλέσει σε δείπνο τους παίκτες του μετά από την προπόνηση της Παρασκευής, με σκοπό να συζητήσουν όλοι μαζί τα προβλήματα της ομάδας και να ανασυνταχτούν ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι (28/04, 19:30, Novasports Prime) με την ΑΕΚ.

Ένα «meeting» το οποίο έχει επαλειφθεί ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν, πριν από το δεύτερο παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες. Τότε το κάλεσμα είχε γίνει από Βιεϊρίνια που πήρε την πρωτοβουλία να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να συσπειρωθούν μεταξύ τους για τη συνέχεια.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και τώρα, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να βγάλει έξω για φαγητό τους ποδοσφαιριστές του. Μια πρόσκληση που δόθηκε από χθες και πρόκειται να υλοποιηθεί σήμερα (26/04) με το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να έχουν δώσει ραντεβού σε μαγαζί της δυτικής Θεσσαλονίκης, μετά την απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.