ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρώνει το πλάνο του ενόψει Τούμπας

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (28/4, 19:30, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off του προβλήματος της Superleague 1 , με τις δύο ομάδες να έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη, με τον μεν ΠΑΟΚ να τη θέλει για να αναπτερώσει το ηθικό του και τις ελπίδες για αντεπίθεση τίτλου και την ΑΕΚ για να ''κλειδώσει'' το πρωτάθλημα.

Μετά το πέρας του ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την εκτός έδρας δοκιμασία μην έχοντας στη διάθεση του τον Αρόλντ Μουκουντί, με τον Αργεντίνο τεχνικό να μην σκέφτεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι που προηγήθηκε, παρατάσσοντας παρόμοια ενδεκάδα με αυτή της Τετάρτης απέναντι στους Πράσινους.

Ο Αθανασιάδης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ σίγουρος πρέπει να θεωρηθεί και ο Λάζαρος Ρότα κάτω από τα δοκάρια ενώ στο κέντρο της άμυνας φαίνεται πως δεν θα αλλάξει το δίδυμο Βίντα - Κάλενς ενώ στη μεσαία γραμμή ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τους Γιόνσον και Σιμάνσκι ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Πόνσε θα συνεχίσει να ξεκινάει στο βασικό σχήμα.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας:

1) Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν στα μεταξύ τους παιχνίδια (τόσο στα playoffs όσο και στην κανονική διάρκεια).

2) Η διαφορά τερμάτων που προκύπτει για τις ομάδες που ισοβαθμούν από τα μεταξύ τους παιχνίδια (τόσο στα playoffs όσο και στην κανονική διάρκεια).

3) Η θέση που κατέλαβαν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 75

2. Παναθηναϊκός 71

3. ΠΑΟΚ 68*

4. Ολυμπιακός 67*

5. Άρης 48

6. Λαμία 35

*ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.