Οριστική είναι η αλλαγή ώρας στο παιχνίδι του FIBA Europe Cup ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπιλμπάο προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας στο οποίο και θα διεξαχθεί το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί την Μπιλμπάο στο Παλατάκι στις 11/2 απλώς στις 17:30 αντί για τις 20:15, με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να είναι προγραμματισμένο στις 20:30. Παράλληλα, υπήρξε και άλλη αλλαγή στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου» στο FEC.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σπόρτινγκ στις 4/2 και ώρα 18:00. Και αυτή η αλλαγή έγινε λόγω του αγώνα του Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα το βράδυ της ίδιας μέρας (20:30).
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube