Ομόνοια - ΑΕΚ 0-2: Συνεχίζει να αρέσει και να προσθέτει νέα στοιχεία

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε σε ακόμη ένα φιλικό βελτιωμένη, δείχνοντας πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι της, στη φιλική νίκη επί της πιο έτοιμης Ομόνοιας, με 2-0, στην Κύπρο. Ο Πινέδα και ο Μάνταλος ήταν οι σκόρερ για την Ένωση, ενώ μαζί με τους Τσούμπερ και Αραούχο φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μια τετράδα, στην οποία στηρίζεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν την καλή εικόνα που έχουν δείξει από το πρώτο φιλικό, κάνοντας τέσσερις τις νίκες τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά σε 1.500 φίλους της ομάδας, με τους νέους παίκτες να παίρνουν μια μικρή γεύση από το ελληνικό κοινό. 

Δύο από τα νέα στοιχεία, που φαίνεται πως θέλει να περάσει ο Αλμέιδα στην ομάδα του, είναι το πρέσινγκ και τα κλεψίματα ψηλά, κοντά στην περιοχή του αντιπαλου και ο γρήγορος τρόπος ανάπτυξης, με κάθετες πάσες και τρεξίματα. 

Στο 11΄ο Τσούμπερ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της κυπριακής ομάδας, εκτελώντας απευθείας φάουλ.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Πινέδα στο 21ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ένα τρομερό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα της Ομόνοιας.

Στο 65΄ο Μάνταλος πήρε τη μπάλα σχεδόν στο ύψος της σέντρας και ανενόχλητος έφτασε έξω από την περιοχή της Ομόνοιας και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 για την Ένωση.

Ομόνοια (Προπονητής: Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους (70’ Ψάλτης), Λανγκ, Μίλετιτς (68’ Γιούστε), Λέζιακς (83’ Παναγιώτου), Μιξ (68’ Χαραλάμπους), Μπασιρού, Μπάρκερ (54’ Λοΐζου), Παπουλής (62’ Μάταβς), Μπρούνο Φελίπε, Κακουλλής (62’ Σάββα). 

ΑΕΚ (Προπονητής: Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μήτογλου (67’ Ρότα), Χατζισαφί (80’ Κοσίδης), Τζαβέλλας (67’ Μοχαμάντι), Γκατσίνοβιτς (76’ Γιούσης), Σιμάνσκι (76’ Κορνέζος), Γιόνσον (76’ Μιτάι), Πινέδα (67’ Μουστακόπουλος), Μάνταλος 67’ Φράνσον), Τσούμπερ (67’ Άμραμπατ), Αραούχο (67’ Λιβάι Γκαρσία).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.