Ο Πασχαλάκης, η Παπαδοπούλου, οι «μικροί» του ΠΑΟΚ και το... padel

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2022

Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στα χείλη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ειδικά μετά τις επτά διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς και ήδη μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα της Τετάρτης (19/1) στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη φάση των 8 στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να πάρουν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους χρήσει φαβορί για την πρόκριση στον ημιτελικό.

Στο περιθώριο των προπονήσεων αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιλέγουν να περνούν στιγμές χαλάρωσης, όπως έκαναν και σήμερα.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, και τους... βενιαμίν γκολκίπερ του συλλόγου, Χρήστο Ταλιχμανιδη και Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις padel που διατηρούν φίλοι τους, θέλοντας να περάσουν στιγμές αποφόρτισης αλλά και διασκέδασης.

Το padel άλλωστε είναι το αγαπημένο άθλημα πολλών αθλητών και ένα από τα πλέον ανερχόμενα sport και δεν είναι λίγοι από τους επαγγελματίες παίκτες των ομάδων της Θεσσαλονίκης που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να περνούν τον διαθέσιμο χρόνο τους μεταξύ των υποχρεώσεων των συλλόγων τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.