Ο Κλάτενμπεργκ έριξε άγκυρα στο λιμάνι οργισμένη η αντίδραση του Μελισσανίδη

Δημήτρης Μπούζας27 Ιανουαρίου 2022

Άκαιρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι αλλεπάλληλες επιθέσεις της επίσημης ΑΕΚ εναντίον του πολυπράγμονα Εγγλέζου αρχιδιαιτητή, από τη στιγμή που έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που αποκαλύφθηκαν δημόσια κι επιβεβαιώθηκαν πλήρως, οι καταγγελίες που αφορούσαν τον παράνομο δεσμό του (ή μεγάλο έρωτα όπως τον χαρακτηρίζουν άλλοι) με την ομάδα που πρωτοπορεί στο εθνικό μας πρωτάθλημα. 

Θα μπορούσε αυτή η αντίδραση να θεωρηθεί απόλυτα δικαιολογημένη, αν γινόταν όταν και όπως έπρεπε. Ο Μελισσανίδης όμως άφησε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα απαρατήρητο το γεγονός της καθ όλα ύποπτης αυτής κυβίστησης – κοινώς κωλοτούμπας – των επιτελών του λιμανιού και του αρχιδιαιτητή, δίνοντας το χρόνο και την ευκαιρία να απολαύσουν αδιατάραχτα και ανέφελα τον «έρωτα» τους. 

Το ότι καθυστέρησε πολύ ο...τίγρης ασφαλώς και δεν σημαίνει όμως ότι δεν συντρέχει λόγος να μην ισχύουν τα περί εξόφθαλμης συμπόρευσης και ξετσίπωτης σχέσης Ολυμπιακού και Κλάτενμπεργκ. Μιας σχέσης που δημιουργεί αυτόματα προβληματισμούς και ανησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του εθνικού πρωταθλήματος όπως και των αγώνων κυπέλλου. 

Αν δεν με απατάει η μνήμη, όταν ήρθε στο φως της επικαιρότητας το παράνομνο και εκτός των ορίων της ηθικής ειδύλλιο (σφιχταγκάλιασμα υβριστών και υβριζομένου) δεν υπήρξαν αντιδράσεις πέραν ελάχιστων, ανάμεσα στις οποίες τοποθετούμε τα δικά μας σχόλια. Στην Ένωση είχαμε σιωπή ασυρμάτου. Σήμερα οι Αθηναίοι πήραν φόρα και άρχισαν τις καταγγελίες, προφανώς από το φόβο να προλάβουν κάποιο κακό που υπάρχει κίνδυνος να προκύψει, μέσα από τις πονηρές επιλογές του...«ερωτευμένου» Κλάτενμπεργκ. 

Ο τελευταίος ολοφάνερα πλέον έχει ρίξει την άγκυρα του εδώ και πολύ καιρό στο λιμάνι, με ότι σημαίνει αυτό το τελευταίο και όχι μόνο για τους Αθηναίους. Οι παροικούντες την ποδοσφαιρική μας Ιερουσαλήμ για τη συγκεκριμένη αφωνία της Ένωσης έχουν την δική τους εξήγηση. Υποστηρίζουν πως οι Αθηναίοι ελέγχοντας πλήρως την ΕΠΟ ένιωθαν την απόλυτη σιγουριά πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πλαγιοκοπηθούν. 

Έλα όμως που δεν υπολόγισαν ότι...η διαιτησία έγινε ένα ξεχωριστό κομμάτι με την ξένη εποπτεία να έχει τον πρώτο λόγο. Ξέχωρα βέβαια πως οι του λιμανιού έχουν και το αβαντάζ με την σκιά του Τεό στη Γενεύη να απλουστεύει τα πράγματα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Για την ιστορία αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ ελέγχεται πλήρως από τον Μελισσανίδη, από τη στιγμή που ο Ιβάν απομακρύνθηκε απογοητευμένος, γιατί ο αγώνας του και η επανάσταση του που πέτυχσαν το γκρέμισμα της παράγκας, δεν είχαν την εξέλιξη που έπρεπε.


- Φωτογραφική διάταξη σκάνδαλο, που απαλάσσει τον Ολυμπιακό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να παίξει ξεκούραστος στην Τούμπα! Ενώ δεν έχει πέσει νιφάδα χιονιού στον Πειραιά και δεν υπάρχει κανένας λόγος για την αναβολή του αγώνα (και μάλιστα είχε ξεκινήσει η αποστολή του Παναιτωλικού το ταξίδι της) ο Λευτεράκης φρόντισε να προσφέρει γενναιόδωρα τη συμπάθεια του και τη στήριξη του στην ομάδα της καρδιάς του. Αναιτιολόγητη πέρα ως πέρα και επιλήψιμη η απόφαση της αναβολής του αγώνα στο Φάληρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.